Werken bij Strukton aan civiele infrastructuur

Wat maak jij morgen?

Vandaag maken we morgen. De behoefte aan reizen en vervoeren in ons land is groot. Bereikbaarheid is een grote uitdaging. Onze klanten willen hun beloftes waarmaken over een fijne leefomgeving en duurzaamheid. Bij Strukton kijken we samen vooruit. Wij dragen bij aan een veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Met een focus op duurzame infrastructuur. Wat maak jij morgen?

Welkom in de wereld van Strukton

Wij laten jou graag kennismaken met de wereld van Strukton. Met de projecten waar wij met trots aan werken en de enthousiaste mensen die deze projecten realiseren. Bij het creëren van een civiele infrastructuur gaan we verder dan alleen de techniek. We investeren niet alleen in nieuwe technologieën, maar ook in de ontwikkeling van de professionals die bij ons werken. Alleen samen kunnen we krachtig invulling geven aan de behoeften van onze klanten. Werken aan de toekomst van onze infrastructuur is wat ons betreft het mooiste dat er is. Wil jij ook bijdragen aan een veilige, duurzame en bereikbare wereld?

Ontmoet onze enthousiaste collega's

Pagina

Maak kennis met een projectmanager bij Strukton

Lees meer
Lees meer over Maak kennis met een projectmanager bij Strukton

Pagina

Maak kennis met een trainee werkvoorbereider bij Strukton

Lees meer
Lees meer over Maak kennis met een trainee werkvoorbereider bij Strukton

Pagina

Maak kennis met een omgevingsmanager bij Strukton

Lees meer
Lees meer over Maak kennis met een omgevingsmanager bij Strukton

Pagina

Maak kennis met een trainee BIM-coördinator bij Strukton

Lees meer
Lees meer over Maak kennis met een trainee BIM-coördinator bij Strukton

Pagina

Maak kennis met een omgevingsmanager bij Strukton

Lees meer
Lees meer over Maak kennis met een omgevingsmanager bij Strukton

Hoe maak jij het?

We zijn blij om met jou kennis te mogen maken. Welkom in onze wereld! We kijken ernaar uit om je beter te leren kennen, want we zijn op zoek naar de beste mensen in ons vakgebied en gedreven aanpakkers met enthousiasme om nieuwe dingen te leren. Vakmensen die met ons samenwerken en verbinden. Bij de civiele bedrijven Strukton Wegen & Beton en Strukton Infra Specials beschikken we over de professionele en innovatieve slagkracht om complexe infrastructurele vraagstukken uit de markt te beantwoorden. Naast de projecten die ons vakspecialisme laten zien, zijn we vooral trots op onze mensen. Op onze samenwerking en de verbinding met elkaar, met onze opdrachtgevers en onze partners.

Wat maak jij morgen? Welke vacature past bij jou?

Bekijk alle vacatures

Jij maakt het

Wij geloven dat je met passie lekkerder, bewuster en beter werkt. Plezier hebben in wat je doet, altijd. Op dit moment en op de langere termijn. We willen graag dat je je talenten binnen onze organisatie kunt inzetten, dat je fysiek en mentaal in goede conditie blijft en dat jij en je collega’s iedere dag met plezier aan de slag gaan.

Lees meer over werken aan jouw ontwikkeling

Jij gaat het maken!

Samen bouwen we aan iets dat groter is dan onszelf. We dragen bij aan het grotere plaatje. We bouwen slimmer, gericht op wat komen gaat. Werk om trots op te zijn!

Kom jij bij Strukton samen bouwen aan de toekomst? Wat maak jij morgen?

Bekijk onze vacatures

Bekijk de verhalen van onze collega's - Projectmanager Sjaak

Bekijk de verhalen van onze collega's - Trainee Coen

Bekijk de verhalen van onze collega's - Omgevingsmanager Paula

Bekijk de verhalen van onze collega's - Trainee Jesse

Wat we doen

Lees onze verhalen en leer meer over wat wij doen.

Lees de verhalen van Strukton