Jouw ontwikkeling

Je wilt je verder ontwikkelen. Bij Strukton krijg je die kans. Creëer jij je eigen droombaan?

Een baan waarin je het maximale uit jezelf kunt halen. Om zo te ontdekken wat bij je past, waar je talenten en interesses liggen en welke ambities je hebt. Bij Strukton krijg je die kans. Werk, ontdek, leer en ervaar. En pak zo de regie over je eigen loopbaan. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al flink wat vlieguren op de teller hebt, wij dagen je uit om kansen te grijpen en dromen te realiseren.

Kies je eigen pad

Eindelijk werk maken van die hbo-opleiding? Je verdiepen in je vakgebied? Of aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Het kan allemaal. We bieden tal van opleidingen om uit te kiezen en ook daarbuiten is veel mogelijk. Neem het voortouw en stippel je eigen pad uit. Een pad met ruimte voor verdieping, verbreding en nieuwe uitdagingen. Bij Strukton helpen we je daar graag bij, zodat jij jezelf op persoonlijk en professioneel gebied optimaal kunt ontplooien.

Leren bij Strukton

Fouten maken mag. Sterker nog, de beste ideeën, innovaties en ontwikkelingen ontstaan door vallen en opstaan. Door proberen en leren. En dat is precies wat wij van jou vragen, dat je leert van situaties en zaken bespreekbaar maakt. Dat doen je collega’s ook. Zo groeien we samen. Als bedrijf en als mens. Jij wordt beter in je vak, ontwikkelt je als persoon en wij leren met je mee.

Van nature nieuwsgierig

Nieuwsgierig zijn we allemaal bij Strukton. Wij zijn constant bezig met het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen. Om zo slimme, vooruitstrevende en duurzame oplossingen te bedenken voor onze klanten. Dus als jij nieuwe dingen wilt leren, uitpluizen of onderzoeken, dan helpen we je daar graag bij. Met ondersteuning op maat. Bijvoorbeeld in de vorm van ons FIT- of Young Professional-programma. Maar ook stages en trainingen zijn bespreekbaar. Neem jij het initiatief?

Lees meer

Pagina

FIT, het startersprogramma van Strukton

Lees meer
Lees meer over FIT, het startersprogramma van Strukton

Pagina

Scope – het netwerk voor de young professional

Lees meer
Lees meer over Scope – het netwerk voor de young professional