FIT, het startersprogramma van Strukton

Jouw carrière starten in een baan met impact en verantwoordelijkheid, terwijl je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling? Dat kan bij Strukton.

In het startersprogramma FIT stomen we young professionals in 1,5 jaar klaar voor een succesvolle carrière binnen Strukton. Learning-on-the-job en persoonlijke groei staan hierbij centraal. Zo leer je het bedrijf kennen en word je gestimuleerd om een intern netwerk op te bouwen. Eigen initiatief en persoonlijke ambities krijgen daarbij alle ruimte.

Hoe ziet het FIT programma eruit?

Vanuit jouw functie binnen Strukton, zoals werkvoorbereider, engineer of calculator volg je het FIT programma. Met andere deelnemers van FIT, die overal binnen Strukton werkzaam zijn, volg je trainingen, leer je projectmatig samenwerken en ontwikkel je je talenten. Met je leidinggevende en mentor heb je regelmatig gesprekken over je persoonlijke ontwikkeling. Het programma duurt 1,5 jaar en neemt 1 of 2 dagen per maand van je in beslag.

Elke young professional, ongeacht achtergrond en functie, die voldoet aan onderstaande criteria kan deelnemen aan het FIT programma:

  • Een afgeronde Bachelor- en/of Masterstudie
  • Aan de start van je carrière
  • Gemotiveerd jezelf te ontwikkelen

Aan de slag

Dus ben jij die proactieve young professional die met veel drive en de juiste begeleiding zijn of haar talenten in een hogere versnelling wil zetten? Heb jij het vermogen om succesvol samen te werken en ben je resultaatgericht en communicatief vaardig? Solliciteer dan vandaag nog op een van de functies binnen Strukton en geef je op voor ons FIT programma via jouw leidinggevende.

Bekijk deze vacatures

Vacature

HR Business Partner

Uren: 32-40 Uur | Werkgebied: Utrecht

Lees meer
Lees meer over HR Business Partner

Vacature

Werkvoorbereider infratechnieken

Uren: 32-40 Uur | Werkgebied: Utrecht

Lees meer
Lees meer over Werkvoorbereider infratechnieken

Vacature

Omgevingsmanager PHS Amsterdam Centraal

Uren: 32-40 Uur | Werkgebied: Utrecht

Lees meer
Lees meer over Omgevingsmanager PHS Amsterdam Centraal
Bekijk alle vacatures