Werken bij Strukton Rail Nederland

Dankzij jou rijden de treinen. Veilig én op tijd, voor miljoenen reizigers. Word jij een spoorheld?

Carrière op het juiste spoor

Met 1.800 collega’s in Nederland, en nog veel meer daarbuiten, werken we aan de gaafste projecten en onderhoudscontracten. Samen met je toekomstige collega’s onderhoud je meer dan 2.800 kilometer rail in Nederland. Echte spoorhelden dus. En het wordt nóg gaver, want ons werk heeft een grote impact op de maatschappij.

Werk je bij Strukton Rail, dan zorg jij er mede voor dat de treinen kunnen blijven rijden. Veilig én op tijd. Dat lijkt voor veel mensen vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Dagelijks doen onze vakmensen er alles aan om dit mogelijk te maken. Hoe? Nou, met:

Veiligheid

Niet voor niets beginnen we met veiligheid. Alles is erop gericht dat iedereen veilig en gezond uit en thuis kan komen. Hoe wij werken aan veiligheid? Nou, bijvoorbeeld met onze Winterschool. Daar geven we aandacht aan alles wat met veiligheid en gezondheid te maken heeft, maar ook met vitaliteit. Of de toolboxmeetings waarin veiligheid en kritische situaties worden besproken. Wij werken altijd 24Safe.

Vakmanschap

Het liefst doen we zo veel mogelijk zelf en daar hebben we natuurlijk de beste mensen voor nodig. Daarom investeren wij veel in de ontwikkeling van vakmanschap van onze mensen. Certificering, opleiding en ontwikkeling: dagelijkse praktijk voor iedere collega. Wij geven jou de kansen, jij pakt ze met beide vakhanden aan.

Innovatief

Data-driven is de manier waarop we steeds meer werken. Weet je bijvoorbeeld dat wij al met 95% zekerheid storingen twee weken vooruit kunnen voorspellen? Ook robotiseren we steeds meer van het werk. Zo houden we onze collega’s fit en vitaal tot aan het pensioen. Met innovaties maken we dus niet alleen het spoor, maar ook onze mensen toekomstbestendig.

Verantwoordelijkheid

Die verantwoordelijkheid, die pakken wij met z’n allen. Jij in je werk door jouw gevoel van eigenaarschap. Je krijgt de ruimte om, in overleg, zelf je werk(tijden) in te delen en de inhoud van je werk te bepalen. Hybride werken hoort hier natuurlijk ook bij, als het werk het toelaat. Zolang je maar op de rails blijft, kun je variatie brengen.

Verbinding

Samen maken we het verschil. Samen met onze collega’s én iedereen in de keten. We maken verbinding en werken samen. We verbinden niet alleen treinstations met elkaar, maar ook collega’s, klanten en landen. Naast Nederland werken we ook in Zweden, Denemarken, België en Italië. We opereren internationaal en zijn altijd lokaal aanwezig. De verbinding is sterk en het teamgevoel groot.

Een state-of-the-art machinepark

Als je denkt dat het niet gaver kan, is daar ons eigen machinepark en dat is behoorlijk uniek. Met alles in eigen beheer werken we voortdurend aan het verbeteren van ons spoor.

Enthousiast geworden?

Schrijf je in voor de jobalert!

Of eerst nog verder lezen over Strukton Rail? Ga naar struktonrail.nl.

Werken bij Strukton Rail Nederland

Pagina

Arbeidsvoorwaarden Strukton Rail

Lees meer
Lees meer over Arbeidsvoorwaarden Strukton Rail

Pagina

Onderhoud en projecten

Lees meer
Lees meer over Onderhoud en projecten

Pagina

Stages

Lees meer
Lees meer over Stages

Recente vacatures

Vacature

Maintenance Engineer Groningen

Uren: 32-40 Uur | Werkgebied: Groningen

Lees meer
Lees meer over Maintenance Engineer Groningen

Vacature

Businessline Manager

Uren: 32-40 Uur | Werkgebied: Utrecht

Lees meer
Lees meer over Businessline Manager

Vacature

Specialist Spoorse Energievoorziening

Uren: 32-40 Uur | Werkgebied: Landelijk (Nederland)

Lees meer
Lees meer over Specialist Spoorse Energievoorziening
Bekijk alle vacatures van Strukton Rail

Videoserie 'Op het spoor van morgen '

Bekijk alle afleveringen

In de serie ‘Op het spoor van morgen’ loopt Laura Loomans een aantal weken mee met de beroepen van Strukton Rail. Bij werk aan het spoor komt namelijk veel kijken!

Naar de videoserie