Onderhoud en Projecten

Werken in en voor Nederland. Met honderden kilometers spoor heeft ons land een van de drukste spoornetwerken van Europa.

Bij Strukton Rail Nederland kun je werken in de tak onderhoud of in de tak projecten. Bij onderhoud zorg jij ervoor dat het spoor in topconditie blijft. En bij projecten werk je aan vernieuwingen, nieuwbouw of verbeteringen aan het spoor. Zowel bij de tak onderhoud als projecten werk je samen met de beste vakmensen en ons eigen uitgebreide machinepark.

Onderhoud bij Strukton Rail Nederland

Wil je werken aan verbetering en innovatie? Dan zit je goed bij de tak onderhoud van Strukton Rail. Het onderhouden van een van de drukste spoornetwerken van Europa: dat is natuurlijk niet niks. Strukton Rail beheert en onderhoudt verschillende onderhoudsgebieden, die noemen wij PGO-gebieden. PGO staat voor Prestatie Gericht Onderhoud. En met onderhoud bedoelen we ook echt ál het onderhoud. Van dwarsliggers tot en met de wissels, de kabels, de leidingen en de seinen. En vergeet niet de voedingen naar de spoorsystemen, de groenvoorzieningen naast het spoor en de bovenleiding. Of het nou ijskoud of bloedheet is, vroeg of laat: de harde werkers van Strukton Rail vind je aan het spoor. Het liefst zorgen we voor 0 storingen, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren. Bijvoorbeeld door storm, onweer of aanrijding. En dan gaat het bloed van onze spoorhelden sneller stromen en komen collega’s uit alle windstreken in actie om de klus te klaren. Dat zijn onze spoorhelden!

Projecten bij Strukton Rail Nederland

Houd je van vrijheid en afwisseling? Dan is de tak projecten van Strukton Rail de werkplek voor jou. Welke projecten dat zijn? Denk bijvoorbeeld aan Groningen Spoorzone, het energieneutrale Station Delft Campus en de aanpak spoorinfra Schipholtunnel. Of een innovatieve werkwijze voor de sporen op de Moerdijkbrug. Sporen die we niet vastschroeven, maar ingieten. Of wat dacht je van een compleet nieuwe infrastructuur voor de tram in Nieuwegein? Jouw toekomstige collega’s zijn echte vakmensen en trots op hun werk.

Recente vacatures

Vacature

Tendermanager

Uren: 32-40 Uur | Werkgebied: Utrecht

Lees meer
Lees meer over Tendermanager

Vacature

Magazijnmedewerker SREQ/ Logistiek Veenendaal

Uren: 32-40 Uur | Werkgebied: Gelderland

Lees meer
Lees meer over Magazijnmedewerker SREQ/ Logistiek Veenendaal

Vacature

Projectvoorbereider As Built – CAD Tekenaar

Uren: 32-40 Uur | Werkgebied: België

Lees meer
Lees meer over Projectvoorbereider As Built – CAD Tekenaar
Bekijk alle vacatures van Strukton Rail

Wekelijks gave vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de jobalert

Inschrijven