Werken bij Strukton Civiel

Samen werken we aan mobiliteit. En als we zeggen samen, dan bedoelen we met al onze medewerkers. Zonder onze medewerkers, geen Strukton Civiel.

De kracht van samenwerking

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Als partner van onze klanten bij infrastructurele projecten zoeken we met elkaar naar de beste aanpak, ongeacht de omvang. Projecten die variëren van het asfalteren van een provinciale weg, tot het aanleggen van een geheel nieuwe spoorlijn. Met voor elk project andere complexiteiten en obstakels, zit in elke klus een nieuwe uitdaging. Daarin pakken wij graag de regie en verbinden we ons met klanten die op onze vakkundigheid vertrouwen.

Wat maak jij morgen? Ontdek meer over onze mooie projecten en enthousiaste medewerkers

Toekomstbestendige infrastructuur

Bij het realiseren van een toekomstbestendige infrastructuur, komt meer kijken dan het vinden van de beste technische oplossing. Duurzaamheid, politieke invloeden, omgevingseisen en maatschappelijke trends spelen steeds vaker een rol in onze projecten. Strukton Civiel zet daarom volop in op duurzame en circulaire innovaties.

Als we zeggen mét elkaar dan bedoelen we met al onze medewerkers. Want zonder onze medewerkers, geen Strukton Civiel. Samen hebben we de afgelopen jaren een lange weg afgelegd naar een organisatie die marktbewuster is en steeds meer eenheid vormt. Dit dragen we uit onder de naam Strukton Civiel.

Wie zijn we

Vakkennis is ons goud. Onze medewerkers zijn specialisten in hun vak, óf worden het. Medewerkers van Strukton Civiel zijn te herkennen aan hun nuchterheid. Deze factoren halen bij ons het plezier naar boven. Op basis van een goed technisch onderbouwd verhaal, realiseren we hoogwaardige projecten. Met elkaar, want de wensen en behoeften van klanten zijn altijd bepalend in hoe we ons werk aanpakken.

Strukton Civiel is een organisatie met een ondernemende mentaliteit en een open cultuur. Nieuwe ideeën krijgen alle aandacht, dus is er volop ruimte voor ontwikkeling. In ons werk komen veilig en gezond werken op de eerste plek. Verantwoord werk, waarbij we zorgen dat je veilig en gezond thuis komt, daar staan we voor.

Korte lijnen en een grote onderlinge collegialiteit maken van Strukton Civiel niet zomaar een werkgever. We vertrouwen elkaar blind in de uitvoering van ons werk. Collega’s staan voor elkaar klaar en dat maakt van ons een hechte organisatie waar met veel gedrevenheid en toewijding gewerkt wordt. Veilig werken heeft altijd onze prioriteit en dankzij collega’s is die veiligheid altijd geborgd.

Vacatures bij Strukton Civiel

Vacature

Uitvoerder

Uren: 32-40 uur Civiele Techniek Landelijk MBO 3 - 4

Lees meer
Lees meer over Uitvoerder

Vacature

Uitvoerder Water / Transportleidingen

Uren: 32-40 uur Civiele Techniek Utrecht MBO 3 - 4

Lees meer
Lees meer over Uitvoerder Water / Transportleidingen

Vacature

Discovery Programma

Uren: 32-40 uur Civiele Techniek Utrecht

Lees meer
Lees meer over Discovery Programma
Bekijk onze civiele vacatures

Jouw toekomst bij Strukton Civiel

Pagina

Arbeidsvoorwaarden Strukton Wegen & Beton en Infra Specials

Lees meer
Lees meer over Arbeidsvoorwaarden Strukton Wegen & Beton en Infra Specials

Pagina

Stages

Lees meer
Lees meer over Stages

Pagina

Jouw ontwikkeling binnen Strukton

Lees meer
Lees meer over Jouw ontwikkeling binnen Strukton