Over ons

Wij maken duurzame infrastructuur

Leuk dat je een kijkje neemt bij Strukton. Een bedrijf met 100 jaar op de teller, maar vooral bezig met de toekomst. Wij maken duurzame infrastructuur. Wat maak jij morgen?

Wij dragen bij aan een veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zetten wij ons al 100 jaar in. Met een focus op duurzame infrastructuur. Altijd vol aandacht voor veiligheid en duurzaamheid.

‘Onze’ duurzame infrastructuur

Elk stukje infra waar wij aan bijdragen voelt als een stukje van ‘ons’. Want wij zijn trots op de duurzame infrastructuur die wij ontwerpen, bouwen en onderhouden. Daar passen wij hoogwaardige technologie, domeinkennis en vakmanschap voor toe. Onze kracht zit hem in onze vakmensen. Zij laten verschillende techniekvelden samenkomen in ons werk. Zij combineren hun vakmanschap en domeinkennis met hoogwaardige technologie, de nieuwste digitale mogelijkheden en innovatieve snufjes. Samen creëren wij morgen.

Onze missie

Wij willen bijdragen aan de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van infrastructuur. Spoor, wegen en energie. Daarvoor ontwikkelen en integreren wij technologieën en oplossingen. Wij prikkelen opdrachtgevers tot het kiezen voor contractvormen met ruimte voor duurzaamheid en innovatie. Wij staan voor een zorgvuldige, integere en duurzame manier van ondernemen en willen de sector daarin stimuleren. Dit combineren wij met aandacht voor functionaliteit, kwaliteit, levensduur en een goede prijs-kwaliteitverhouding. En natuurlijk met aandacht voor elkaar.

Onze organisatie met duurzame infrastructuur

Wij opereren vanuit twee werkmaatschappijen – Strukton Civiel en Strukton Rail – en gespecialiseerde portfoliobedrijven. Onze thuislanden zijn Nederland, België, Zweden, Denemarken en Italië. Onze ruim 4.300 medewerkers maken Strukton. Dat klinkt als een groot concern en dat is het ook. Maar toch voelt het alsof we een familie zijn.

Collega's vertellen

Artikel

Bente in de rol van Bouwcoördinator

Lees meer
Lees meer over Bente in de rol van Bouwcoördinator

Artikel

Het vriendenteam van Molhoek-CCT

Lees meer
Lees meer over Het vriendenteam van Molhoek-CCT

Artikel

‘Onze’ man in Denemarken

Lees meer
Lees meer over ‘Onze’ man in Denemarken
Lees meer verhalen

Wat maak jij morgen?

Heb je er al zin in om samen met ons te werken aan een duurzame toekomst? Check onze vacatures

Alle vacatures