Over Strukton Wegen & Beton

Werken bij Strukton Wegen & Beton

Bij Strukton Wegen & Beton werken we aan de toekomst van onze infrastructuur. Hiervoor investeren we niet alleen in nieuwe technologieën, maar ook in enthousiaste vakspecialisten en nieuwsgierige professionals. Wat maak jij morgen?

Samen en vakkundig

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Als partner van onze klanten bij infrastructurele projecten zoeken we met elkaar naar de beste aanpak, ongeacht de omvang. Projecten die variëren van het aanleggen van een duurzame doorfietsroute tot het onderhouden van snelwegen voor meerdere jaren en van de bouw van elektriciteitsstations tot de realisatie van watertransportleidingen. Met voor elk project andere complexiteiten en obstakels, zit in elke klus een nieuwe uitdaging. Daarin pakken wij graag de regie en verbinden we ons met klanten die op onze vakkundigheid vertrouwen.

Wat maak jij morgen? Ontdek meer over onze mooie projecten en enthousiaste medewerkers

Toekomstbestendige infrastructuur

Bij het realiseren van een toekomstbestendige infrastructuur, komt meer kijken dan het vinden van de beste technische oplossing. Duurzaamheid, politieke invloeden, omgevingseisen en maatschappelijke trends spelen steeds vaker een rol in onze projecten. Strukton Wegen & Beton zet daarom volop in op duurzaam ondernemen en wij maken impact met onze diensten voor duurzame infrastructuur. ​

Bij het creëren van een civiele infrastructuur gaan we verder dan alleen de techniek. We investeren niet alleen in nieuwe technologieën, maar ook in de ontwikkeling van de professionals die bij ons werken. Alleen samen kunnen we krachtig invulling geven aan de behoeften van onze klanten. Werken aan de toekomst van onze infrastructuur is wat ons betreft het mooiste dat er is. Wil jij ook bijdragen aan een veilige, duurzame en bereikbare wereld?

Wie zijn we?

Strukton Wegen & Beton realiseert duurzame projecten in de civiele infrastructuur. We werken voor lokale, regionale en landelijke opdrachtgevers door heel Nederland. Samenwerken staat bij ons centraal.

Voorspelbaar organiseren

Onze toegevoegde waarde ligt in het plannen, organiseren en structureren van uitdagende infrastructuurprojecten. Daarbij maken we verbinding met onze klanten en partners. We nemen niet alleen een uitvoerende rol aan, maar zijn  juist ook een sterke gesprekspartner en adviseur. We zetten ons vakspecialisme in om iedere uitdaging te vertalen naar een passende oplossing. Voorspelbaar organiseren, dat is onze manier van werken.

Vacatures in de civiele techniek

Vacature

Projectcontroller

Uren: 32-40 uur Civiele Techniek Utrecht HBO / (Professionele) Bachelor's degree

Lees meer
Lees meer over Projectcontroller

Vacature

Uitvoerder

Uren: 32-40 uur Civiele Techniek Landelijk MBO 3 - 4

Lees meer
Lees meer over Uitvoerder

Vacature

Uitvoerder Water / Transportleidingen

Uren: 32-40 uur Civiele Techniek Utrecht MBO 3 - 4

Lees meer
Lees meer over Uitvoerder Water / Transportleidingen
Bekijk onze civiele vacatures

Jouw toekomst bij Strukton Wegen & Beton

Pagina

Arbeidsvoorwaarden Strukton Wegen & Beton en Infra Specials

Lees meer
Lees meer over Arbeidsvoorwaarden Strukton Wegen & Beton en Infra Specials

Pagina

Stages

Lees meer
Lees meer over Stages

Pagina

Jouw ontwikkeling binnen Strukton

Lees meer
Lees meer over Jouw ontwikkeling binnen Strukton