Wat maak jij morgen?

Maak kennis met een trainee BIM-coördinator bij Strukton

“Ik werk in mijn traineeship als BIM coördinator en system engineer. Bij Strukton krijg je de kans om als trainee verschillende rollen uit te proberen, als je aangeeft dat je dat zelf graag wil,” zegt trainee Jesse Peeters. “Je begint net met werken, maar je maakt hier echt onderdeel uit van het team. Als trainee heb ik echt het gevoel dat ik iets kan bijdragen aan het eindresultaat.”

“Ik vind dat Strukton zich erg goed inzet op persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je als starter met het FIT programma de mogelijkheid om een in een periode van anderhalf jaar en groot aantal trainingen te volgen. Onder andere op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.”

Lees meer over het FIT-programma

“Ik vind de samenwerking heel tof. Gezamenlijk werk je toe naar een resultaat. En dat kun je uiteindelijk ook echt fysiek waarnemen. Dat is wel echt het leuke aan het werk.”

 

Bekijk de video van trainee Jesse

Welke vacature past bij jou?

Bekijk alle vacatures

Wat maak jij morgen? Bekijk onze vacatures

Bij Strukton werken we aan de toekomst van onze civiele infrastructuur. Hiervoor investeren we niet alleen in nieuwe technologieën, maar ook in enthousiaste vakmensen en nieuwsgierige professionals. Wat maak jij morgen?

Naar de vacatures

Ontmoet meer Strukton collega's

Lees onze verhalen en ontdek meer over wat wij doen.

Wat maak jij morgen?