Wat maak jij morgen?

Maak kennis met een omgevingsmanager bij Strukton

“Wat ik leuk vind aan ons werk is dat we als team samen toewerken naar een fysiek resultaat,” vertelt omgevingsmanager Paula Bongertman over haar werk bij Strukton. “Ik ben onder andere verantwoordelijk voor zaken als communicatie met de omgeving, omgang met de stakeholders en het aanvragen van de vergunningen. Mijn rol is erg breed en dat is precies wat ik er leuk aan vind. Er komen heel veel aspecten bij kijken zoals naast afstemming met de omgeving ook ecologie.”

“Het behalen van doelen en mijlpalen geeft mij energie. Het is altijd een mooie uitdaging om lastige situaties en knelpunten te ontwarren en tot een goed einde te brengen. Ik ben er trots op als we projecten succesvol afsluiten. Als er een mooi project staat dat voldoet aan alle doelstellingen en waarbij we een tevreden omgeving hebben en tevreden stakeholders, dan ben ik daar trots op.

Ik werk ook bij Strukton, omdat we hele leuke collega’s hebben. De sfeer is gezellig en laagdrempelig. Er staan eigenlijk weinig lagen in de organisatie en iedereen is beschikbaar voor raad en advies. De mensen zijn gedreven en loyaal en er wordt met veel humor gewerkt samen.”

Bekijk de video van omgevingsmanager Paula

Ook werken aan onze mooie projecten? Welke vacature past bij jou?

Bekijk alle vacatures

Wat maak jij morgen? Bekijk onze vacatures

Bij Strukton werken we aan de toekomst van onze civiele infrastructuur. Hiervoor investeren we niet alleen in nieuwe technologieën, maar ook in enthousiaste vakmensen en nieuwsgierige professionals. Wat maak jij morgen?

Naar de vacatures

Ontmoet meer Strukton collega's

Lees onze verhalen en ontdek meer over wat wij doen.

Wat maak jij morgen?