Wat maak jij morgen?

Maak kennis met een trainee werkvoorbereider bij Strukton

“Het hoogtepunt van het traineeship is voor mij dat je de theorie, die je geleerd hebt op school, echt in de praktijk kunt toepassen,” zegt Coen van Zutphen, trainee bij Strukton. “Ik werk vanuit mijn traineeship als werkvoorbereider op het project snelfietsroute F35 in Enschede. Hier bouwen we een nieuwe fietssnelweg waardoor fietsers snel en veilig kunnen reizen in Enschede en de omliggende steden. Ik heb ervoor gekozen om bij Strukton te gaan werken door het aangeboden traineeship met alle tijd en ruimte om mezelf te kunnen ontwikkelen.”

“In mijn werk vind ik het heel erg leuk dat je de afwisseling hebt tussen de werkzaamheden binnen en buiten. Dus het continu schakelen tussen de realiteit en wat we op papier hebben staan. Ik word er enthousiast van om met een opdrachtgever mee te kunnen denken over de beste oplossingen en de optimale manier om een werk uit te voeren. Het geeft mij energie als mijn initiatieven daadwerkelijk leiden tot mooie resultaten.

Ik zou de sfeer omschrijven als gemoedelijk. Alle collega’s helpen je graag. Er hangt een prettige werksfeer waar serieuze taken uitgevoerd worden, maar ook bij iedereen de deur open staat voor vragen of een praatje.”

Bekijk de video van trainee Coen

Welke vacature past bij jou?

Bekijk alle vacatures

Wat maak jij morgen? Bekijk onze vacatures

Bij Strukton werken we aan de toekomst van onze civiele infrastructuur. Hiervoor investeren we niet alleen in nieuwe technologieën, maar ook in enthousiaste vakmensen en nieuwsgierige professionals. Wat maak jij morgen?

Naar de vacatures

Ontmoet meer Strukton collega's

Lees onze verhalen en ontdek meer over wat wij doen.

Wat maak jij morgen?