Stage in civiele techniek

Ben jij een enthousiaste, gedreven en leergierige student met interesse in (civiele) techniek? Wil jij meer leren over dit mooie vakgebied en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Wij laten jou graag kennismaken met ons werk.

In het kort

Een stage bij ons is de beste start voor je carrière. Wat maak jij morgen?

Dit ga je doen

Ben jij een enthousiaste, gedreven en leergierige student met interesse in (civiele) techniek? Wil jij meer leren over dit mooie vakgebied en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Wij laten jou graag kennismaken met ons werk. De civiele bedrijven Strukton Wegen & Beton en Strukton Infra Specials bieden je als student de mogelijkheid via een stage de wereld van onze interessante projecten in de infrastructuur te ontdekken. Ga jij technische uitdagingen niet uit de weg en verras jij ons met jouw innovatieve ideeën? Kom dan bij ons stage lopen!

Wij hebben diverse stageplekken verspreid over het hele land waarbij je direct in de praktijk meewerkt, bijvoorbeeld in de werkvoorbereiding of uitvoering. Zoek je juist een plek om met je handen te werken? Of wil je een afstudeeropdracht uitvoeren? Ook dan zijn er volop mogelijkheden. Wij vinden de instroom van jong talent binnen onze organisatie belangrijk en denken graag met je mee over de juiste plek voor jouw stage!

Dit is jouw bedrijf

Binnen Strukton kan je stagelopen bij verschillende projecten of afdelingen die matchen met jouw opleiding en interesses. Wil je met je handen gaan werken in de buitenlucht of wil je liever een baan binnen op kantoor? Ben jij BBL/BOL-leerling, MBO’er, HBO’er of een WO’er? Je kunt bij ons vanuit verschillende opleidingsniveaus stagelopen.

Wij kijken samen met jou waar jij je toekomst op wilt gaan richten. Civiele techniek is overal om je heen. Bouw jij straks mee aan wegen, bruggen, tunnels, viaducten, knooppunten of stationsomgevingen? Waar wil je meer over leren? Wij werken in de volgende expertises:

 • Civiele techniek
 • Wegenbouw
 • Waterbouw
 • Rail/Civiele projecten
 • Industriebouw

Dit mag je van ons verwachten

 • Helder stageadvies en begeleiding
 • Coaching op soft skills
 • Fijne werkplek
 • Keuze uit diverse stages en richtingen
 • Werken op een locatie in je eigen buurt, waar dat mogelijk is
 • Aantrekkelijke stagevergoeding
 • Geweldige collega’s

Wat breng je mee?

Bij Strukton hebben we een hands-on mentaliteit. Vroeg uit de veren en samen aan de slag. Ook zijn we sociaal met oog voor de mensen in de organisatie. Ben jij leergierig? Vind je het leuk om dingen uit te zoeken en mee te werken in onze projecten en tenders? Dan zul jij je als stagiair snel thuis gaan voelen. Wij zorgen voor de juiste begeleiding.

Meer informatie en solliciteren

Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteren kan via hrm-civiel@strukton.com. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)30 237 80 74. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Meer over stages bij Strukton of kennismaken met trainees

Pagina

Stages

Lees meer
Lees meer over Stages

Pagina

Maak kennis met een trainee BIM-coördinator bij Strukton

Lees meer
Lees meer over Maak kennis met een trainee BIM-coördinator bij Strukton

Pagina

Maak kennis met een trainee werkvoorbereider bij Strukton

Lees meer
Lees meer over Maak kennis met een trainee werkvoorbereider bij Strukton

Job Alert

Wil jij een seintje als er nieuwe vacatures zijn? Schrijf je dan in voor de Strukton Job Alert!

Jobalert