Bekijk alle artikelen

'Onze' man in Denemarken

“De vrijheid, veel in het buitenland zitten, dingen op een inventieve manier zelf oplossen, daar geniet Rudy Haertlein ontzettend van.” Dat vertelde Rudy eind 2019, we spraken hem over zijn werk als machinemonteur buitendienst.

Nu, vier jaar later komen we Rudy weer tegen, op een video van de Deense lokale tv-zender TV2 ØST. Rudy is met de kettinghor en collega’s in Denemarken voor de ballastvernieuwing op de Østbanen, tussen Køge en Hårlev. Afgelopen zomer draaiden we met de kettinghor 18 diensten op dit traject en dit najaar nog eens 13. Net als in de zomer maakte TV2 ØST ook in november weer een mooie rapportage. En daar zien we Rudy. Hij is 11 dagen in Denemarken. “Morgen zijn we hier klaar,” vertelt hij. Na dit project gaat het team met de kettinghor aan de slag in Noord-Nederland. “Het meeste werk is in Nederland, maar we komen met onze machines ook in andere landen, België, Duitsland en Denemarken, en zelf ben ik nog in Australië geweest.”

Check de reportage van TV2 ØST hier. Rudy is vanaf minuut 2.30 aan het woord!

Ben je benieuwd naar het interview uit 2019? Lees die hieronder terug!

‘Onze’ man in Denemarken

Denemarken

 

Ook interesse in een vergelijkbare functie? Check dan de onderstaande vacatures!

Alle vacatures

Artikel

“Kijk verder dan diploma’s”

Lees meer
Lees meer over “Kijk verder dan diploma’s”

Artikel

Bente in de rol van Bouwcoördinator

Lees meer
Lees meer over Bente in de rol van Bouwcoördinator

Artikel

Het vriendenteam van Molhoek-CCT

Lees meer
Lees meer over Het vriendenteam van Molhoek-CCT
Lees de verhalen van Strukton