Wat doet een Uitvoerder Bovenleiding (BVL) en draagconstructie?

De Uitvoerder Bovenleiding (BVL) en draagconstructie is verantwoordelijk voor de werkzaamheden aan de bovenleiding van een spoorwegsysteem. Dit omvat het installeren, onderhouden en repareren van de bovenleiding, inclusief de draagconstructie.

Uitvoerder Bovenleiding (BVL) en draagconstructie

De draagconstructie is een essentieel onderdeel van de bovenleiding. Het biedt de nodige ondersteuning voor de elektrische draden die de stroom naar de treinen overbrengen. De Uitvoerder BVL moet ervoor zorgen dat de draagconstructie stevig en veilig is. En daarnaast voldoet aan de vereiste normen en specificaties.

Wat doet een Uitvoerder Bovenleiding (BVL) en draagconstructie?

De Uitvoerder BVL en draagconstructie moet ook zorgen voor regelmatig onderhoud van de draagconstructie. Om ervoor te zorgen dat deze goed blijft functioneren. Dit omvat het controleren van de conditie van de draagconstructie, het repareren van beschadigingen en het vervangen van versleten of beschadigde onderdelen.

Naast het onderhoud en de installatie van de bovenleiding en de draagconstructie, is de Uitvoerder BVL en draagconstructie ook verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en problemen in het systeem. Dit vereist een grondige kennis van de elektrische en mechanische systemen die betrokken zijn bij de werking van de bovenleiding.

Veiligheid op het spoor

De Uitvoerder BVL werkt samen met andere technici om ervoor te zorgen dat het spoorwegsysteem veilig en efficiënt functioneert. De Uitvoerder BVL moet communiceren met anderen op het spoorwegsysteem zodat werkzaamheden worden gecoördineerd en problemen snel worden opgelost.

Veiligheidsvoorschriften

Een andere belangrijke verantwoordelijkheid van de Uitvoerder BVL en draagconstructie is het naleven van de veiligheidsvoorschriften en -procedures. Dit omvat het dragen van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Maar ook het volgen van de juiste procedures voor het werken op hoogte en het vermijden van risicovolle situaties.

Quote icon Ik denk niet dat ik plots voor verrassingen zal komen te staan, en dat geeft een goed gevoel. Quote icon

Mattijs Berteloot, Projectvoorbereider Bovenleiding

Mattijs, Projectvoorbereider Bovenleiding

Vacature Uitvoerder Bovenleiding (BVL) en draagconstructie

Wij zijn op zoek naar een ervaren Uitvoerder Bovenleiding (BVL) om ons team te versterken. De ideale kandidaat heeft uitgebreide kennis van bovenleidingen en draagconstructies en heeft ruime ervaring met het uitvoeren van werkzaamheden aan spoorwegsystemen.

Samenwerken met andere specialismes

Als Uitvoerder Bovenleiding (BVL) en draagconstructie ben je verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van de bovenleiding en de draagconstructie. Je werkt samen met andere technici en ingenieurs om storingen en problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat het spoorwegsysteem veilig en efficiënt functioneert.

Wil jij werken als Uitvoerder Bovenleiding (BVL) en draagconstructie?

Om succesvol te zijn in deze rol, moet je beschikken over een uitgebreide kennis van de elektrische en mechanische systemen. Deze systemen zijn betrokken bij de werking van de bovenleiding. Je moet ook ervaring hebben met het naleven van veiligheidsvoorschriften en -procedures en het werken op hoogte.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Installatie, onderhoud en reparatie van de bovenleiding en de draagconstructie
  • Oplossen van storingen en problemen in het systeem
  • Coördineren van werkzaamheden met andere medewerkers op het spoorwegsysteem
  • Naleven van veiligheidsvoorschriften en -procedures

Vereisten:

  • Uitgebreide kennis van bovenleidingen en draagconstructies
  • Ervaring met het uitvoeren van werkzaamheden aan spoorwegsystemen
  • Kennis van elektrische en mechanische systemen
  • Ervaring met het werken op hoogte
  • Goede communicatie- en coördinatievaardigheden
  • Naleving van veiligheidsvoorschriften en -procedures

Als je geïnteresseerd bent in de functie van Uitvoerder Bovenleiding (BVL) en draagconstructie, stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons op. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Neem contact op met onze recruiters!

Miranda Doorgeest

Recruiter Strukton Rail


+31 (0)6 11 88 10 21

Martine Bom

Recruiter Strukton Rail


_+31 (0)6 15 00 24 81

Vacatures Uitvoerder Bovenleiding (BVL) en draagconstructie

Kom je bij Strukton werken?

We hebben voor elk specialisme wel een vacature open staan, kijk snel!

Bekijk alle vacatures