Bekijk alle artikelen

Mattijs, Werfvoorbereider / Werfleider

Mattijs is werfvoorbereider / werfleider bij Strukton Rail in België. “Onze onderlinge communicatielijnen staan steeds open. Met mijn diploma op zak ging ik in 2016 op zoek naar een gevarieerde job, waarin ik mijn passie voor elektromechanica kwijt kon en mijn sociale vaardigheden kon inzetten.”

Ik ging aan de slag als Projectvoorbereider, en werd recent Werfleider in de bovenleidingdivisie van Strukton Rail.

Uitdagende projecten & een kwalitatief resultaat

Amper vier maanden na mijn aanwerving ontspoorde een passagierstrein in Leuven. Strukton Rail kreeg de opdracht om de herstellingswerken met spoed uit te voeren. Wat volgde, waren wellicht de meest hectische dagen in mijn carrière, maar binnen de week waren we rond. De ervaring was voor mij meer dan een vuurdoop, het was de bevestiging dat Strukton
Rail garant staat voor uitdagende projecten, voor intense contacten én voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat.

“Ik weet altijd waar ik sta. Ik weet wat ik moet doen, wat er nog op me afkomt en wat mijn rol zal zijn. Op die manier kom je zelden voor verrassingen te staan.”

 

We krijgen best veel mogelijkheden bij Strukton Rail, maar bij dringende deadlines moet je kunnen rekenen op collega’s met een ‘hands on’-mentaliteit. Naast flexibiliteit is ook communicatie een sleutelwoord, zeker wanneer de Belgische en Nederlandse collega’s samenwerken.

Ik weet altijd waar ik sta, wat beter kan, wat er op me afkomt… Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan, en dat geeft een goed gevoel.

Word jij mijn collega?

Een kansrijke verbinding naar jouw toekomst start hier. Met trotse collega’s, goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.

Bekijk alle vacatures bij Strukton Rail België

Neem contact op met Dieter

Dieter de Groote

Recruitment & Training Specialist


+32 496 27 14 19

Strukton Jobalert

Schrijf je in voor de Strukton Jobalert en ontvang wekelijks nieuwe vacatures in je mailbox.

Jobalert