Solliciteren bij Strukton

Okay. Ik stuur mijn sollicitatie op. En dan?

Hoe gaat het solliciteren bij Strukton? Wat gebeurt er tussen het opsturen van jouw cv en het tekenen van jouw contract, of beter nog: jouw eerste werkdag?

Ontvangst van jouw sollicitatie

Als wij jouw motivatie en cv hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging. Wij gaan vervolgens aan de slag om te kijken of we een eerste match zien. Dat gebeurt in samenspraak tussen onze recruiter/HR en de manager.

Gesprekken

Zien wij een match? Dan nodigen wij je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Vaak is dat een gesprek met de manager. Soms zit daar ook een andere collega bij of de recruiter. Als zowel jij als wij een goede indruk hebben van elkaar, volgt een tweede gesprek met andere collega’s. Na het tweede gesprek hebben we een arbeidsvoorwaardengesprek. De gesprekken doen we fysiek op locatie, telefonisch of via Teams. Eigenlijk kiezen wij een vorm waar jij je het prettigst bij voelt. En dan…. Gaan we over tot het tekenen van het contract!

Assessment

Voor bepaalde functies vragen wij je een assessment te doen. Als dat zo is, bespreken we dit tijdens het eerste kennismakingsgesprek. Soms hoor je dit al op het moment dat we je voor het kennismakingsgesprek uitnodigen.

Een fijne start!

Als we alle papieren op orde hebben, is het tijd voor een goede start! Wij maken je vanaf je eerste dag bij ons wegwijs in het reilen en zeilen van ons mooie bedrijf.

Vragen?

Wil je meer weten over de procedure? Bel met één van onze contactpersonen.

Wat maak jij morgen?

Vind een baan die bij jou past

Bekijk al onze vacatures