Bekijk alle artikelen

Die afwisseling tussen binnen en buiten spreekt me enorm aan

Sinds augustus 2022 is Coen van Zutphen trainee bij Strukton. Hij is als werkvoorbereider aan de slag gegaan bij de fietssnelweg F35 in Enschede. Daar ervaart hij hoe leuk het is om ook als trainee impact te maken.

“Het is heel leuk om mee te denken met de opdrachtgever over de beste oplossing en de optimale manier om het werk uit te voeren. Als mijn initiatieven echt bijdragen, word ik heel enthousiast. Het geeft me veel energie om te zien welke resultaten wij als team al hebben neergezet. Als het project straks is afgerond, zal ik heel trots zijn op het eindresultaat na de uitdagingen die we onderweg zijn aangegaan.”

Van theorie naar praktijk

“De theorie die ik op school heb geleerd, kan ik nu echt in de praktijk toepassen. Het traineeship geeft me alle tijd en ruimte om te leren en mijzelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. De verschillende projecten, de collega’s en het traineeship waren voor mij de redenen om voor Strukton te kiezen.”

“De sfeer in het bedrijf vind ik gemoedelijk en familiair. Er wordt serieus gewerkt, maar er is ook ruimte voor een grapje. Bij iedereen staat de deur open voor een praatje en een vraag en alle collega’s helpen je graag. Als ik een bepaalde cursus wil doen, word ik op alle mogelijke manieren gemotiveerd om dat daadwerkelijk te doen.”

Afwisseling tussen binnen en buiten

“Op het project F35 Centraal Station – Twekkelerzoom hebben we een hecht projectteam waarin we elkaar proberen te ondersteunen. We leggen een nieuwe fietssnelweg aan, grotendeels verhoogd. Het is een tracé van ongeveer 1,5 kilometer waarover fietsers snel en veilig kunnen reizen in en om Enschede. Dit project is onderdeel van de totale F35, een snelle, veilige en non-stop fietsverbinding in de regio.”

“Het werk is continu schakelen tussen wat we op papier hebben staan en de realiteit. Aan de ene kant bijvoorbeeld het inkopen van materialen, aan de andere kant de werkzaamheden zelf. Die afwisseling tussen binnen en buiten spreekt me enorm aan.”

Wat maak jij morgen?

Wil jij ook bijdragen aan een veilige, duurzame en bereikbare wereld? Lees meer over de projecten waar wij met trots aan werken en de enthousiaste mensen die deze projecten realiseren.

Wat maak jij morgen?