Bekijk alle artikelen

Arno, Arbeider Bovenleiding / Fiber Optic

Arno is Arbeider Bovenleiding / Fiber Optic bij Strukton Rail in België. “Elk jaar organiseert de middelbare school waar ik school liep een jobexpo, en daar leerde ik Strukton Rail kennen.”

De spoorwereld leek me een interessante sector, en ik tekende een contract als arbeider in de afdeling ‘Signalisatie’. In een ervaren team leerde ik in mijn eerste maanden kabelsleuven plaatsen, kabels leggen en aansluitingen maken.

“Ik kreeg de kans om de nodige opleidingen te volgen om glasvezel te trekken en aan te sluiten. Ik ben dus klaar voor het spoor van de toekomst!”

 

Strukton Rail heeft de ‘glasvezelboot’ niet gemist

Ook het fijnere werk interesseerde me echter wel, en ik wist een interessante ‘transfer’ te regelen naar de afdeling Bovenleiding. Strukton Rail heeft de ‘glasvezelboot’ niet gemist en zowel in de signalisatieafdeling als in de bovenleidingsdivisie worden steeds meer monteurs opgeleid om hiermee aan de slag te gaan. Steeds  meer koperdraad wordt in de spoorwereld vervangen door glasvezel om data-overdracht sneller en efficiënter te laten verlopen.

Zo kreeg ik de kans de nodige opleidingen te volgen om  glasvezel te trekken en aan te sluiten. Dat gaat me wonderwel goed af.

Ik ben dus klaar voor het spoor van de toekomst!

Neem contact op met Dieter

Dieter de Groote

Recruitment & Training Specialist


+32 496 27 14 19

Word jij onze collega?

Wil jij ook meewerken aan de mobiliteit van de toekomst? Wil je deel uitmaken van een tof team met ervaren collega's? Aarzel niet en solliciteer bij Strukton Rail!

Bekijk alle vacatures bij Strukton Rail België

Strukton Jobalert

Schrijf je in voor de Strukton Jobalert en ontvang wekelijks nieuwe vacatures in je mailbox.

Ik schrijf me in