Bekijk alle vacatures

Opleiding Elektrotechniek (BBL traject)

Solliciteer nu

In het kort

Bij Strukton Rail kun je beide waarmaken. Met ons op maat gemaakte opleidingstraject is dit dé kans voor jou als jij voor de richting van elektrotechniek hebt gekozen!

Dit ga je doen

Heb je ooit stilgestaan bij de inspanningen die nodig zijn om het spoor veilig te houden? Bij Strukton Rail krijg je de kans om hieraan bij te dragen in ons opleidingstraject Elektrotechniek. Miljoenen treinreizigers rekenen op jou, en dat is best een verantwoordelijkheid! In dit traject ga je samen met een team aan de slag met het onderhouden en vernieuwen van het spoor.
In slechts twee jaar tijd maak je razendsnelle stappen.

Wat kun je verwachten?
  • Je volgt een BBL-opleiding op onze kosten en ontvangt een fulltime salaris.
  • Je behaalt certificeringen en aanvullende opleidingen, allemaal gratis voor jou.
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding om je ontwikkeling te optimaliseren.
Je werkt vaak in het weekend en/of 's nachts. Dit is logisch, aangezien er dan minder treinverkeer is. Ons motto is niet voor niets: "Zichtbare resultaten, door onzichtbare mensen." Daarnaast staat veiligheid voorop omdat het werken op het spoor risicovol kan zijn.

Dit is jouw bedrijf

Hou je van vrijheid en variatie? Strukton Rail is de perfecte werkplek voor jou! Hier werk je samen met vakbekwame professionals en geavanceerde machines aan indrukwekkende spoorprojecten door heel Nederland. Denk aan onze vernieuwingstrein die recentelijk werd ingezet voor de spoorvernieuwing van meer dan 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Samen met je toekomstige collega's, die trots zijn op hun vak, ontwikkel jij jezelf tot Technisch Specialist in dit opleidingstraject Elektrotechniek.

Wij bieden een werkomgeving vol humor, betrokkenheid en ambitie, waarin je de kans krijgt om het beste uit jezelf te halen. We investeren graag in jouw opleiding en persoonlijke ontwikkeling, zodat je kunt ontdekken waar jouw talenten liggen.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:

  • een goed salaris van €2400,- bruto en aanvullende toeslagen per 4 weken (grondslag is CAO RIS, met aanvullende voorwaarden).
  • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
  • 25 vakantiedagen, 23 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
  • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Dit verwachten wij van jou

  • Je staat ervoor open om in het weekend en/of ’s nachts te werken
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel want werken aan het spoor kan risicovol zijn.
  • Je hebt minimaal een MBO 2-diploma, bij voorkeur in Elektrotechniek of Mechatronica (andere vooropleidingen worden ook overwogen).
  • Je bent 18 jaar of ouder (18+ is vereist om aan het spoor te werken).

Meer informatie en solliciteren

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Maud Kooreman, Recruiter, via telefoonnummer: 06-11334314 . Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Solliciteren