In het kort

Wil je samen met collega's ervoor zorgen dat alle treinen van en voor Strukton Rail Equipment tijd kunnen rijden? Lijkt het je een uitdaging om te plannen op het drukste spoorwegnet van de Europese Unie? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Je plant op de meest efficiënte manier de benodigde capaciteit in het spoorboekje van ProRail om alle treinen voor Strukton Rail op tijd en op de juiste plaats te krijgen. Je werkt in het systeem ‘Donna’. Donna is het planningsysteem voor de capaciteitsverdeling. Donna omvat een plan- en verdeelsysteem voor het gehele spoorwegennet in Nederland.

Je hebt veel contact en overleg met de collega's van de afdeling en externe stakeholders. We werken veel samen met andere partijen in de branche. Het rijden van treinen is onderworpen aan een hoog veiligheid regiem en jouw bijdrage draagt bij aan een veilig spoorwegsysteem.

In de dynamiek van de spoorbouwactiviteiten worden werkzaamheden dagelijks geoptimaliseerd. Je speelt flexibel in op de veranderende vraag van onze collega's en geeft goed onderbouwd advies over alle mogelijkheden, uitdagingen en kansen die er zijn om treinen te laten rijden. Kortom je bent een echte teamplayer.

Dit is jouw bedrijf

Bij Strukton Rail Equipment ligt maximale focus op inzet van mens en materieel. De pijler is ingericht op basis van 'operational excellence': lage faalkosten, leveren van gevraagde kwaliteit tegen een optimale prijs. Het is van belang dat al het materieel waar we mee werken zo efficiënt mogelijk vervoerd wordt tussen de overige treinen op het spoornetwerk door: aan jou de taak om de puzzel te leggen met de beschikbare treinpaden. Jij gaat de treinpaden planning verzorgen voor de inzetten in Nederland of tot de grens. De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk in Den Bosch zijn.

Jouw toekomstige collega’s hebben passie voor hun vak en zijn trots wat zij iedere dag opnieuw neerzetten. Zet jij je ook graag volledig in om het materieel veilig en op tijd over het spoor te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Rail werk je bij een grote speler in de railinfra. Strukton Rail is onderdeel van de vitale functies van werkend Nederland en streeft er naar dat iedereen veilig uit en thuis komt. Ook onze collega's. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket. Veel vrijheid dus, ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Het gaat om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris per 4 weken een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.

Naast bovenstaande bieden wij ook:
  • een goed salaris tussen €2900 en €4500 bruto per 4 weken en aanvullende toeslagen (grondslag is CAO RIS, met aanvullende voorwaarden).
  • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
  • 25 vakantiedagen, 18 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
  • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Dit verwachten wij van jou

In een team ga je de inzetten en de daarbij behorende treinpaden plannen voor diverse doeldoeleinden. Je dient rekening te houden met de beschikbaarheid van de collega’s, het materiaal en verschillende klanten. Daarom wordt er een groot beroep gedaan op je creativiteit en je assertiviteit. Je krijgt als planner te maken met spoedaanvragen, waardoor er van je wordt verwacht dat je het overzicht kunt houden in hectische situaties en continue de situatie beoordeeld in overleg met je collega’s. Verder beschik je over:
  • Een aantoonbare opleiding minimaal mbo niveau 4/HBO
  • Relevante ervaring in een technische omgeving
  • Je hebt een goede topografische kennis van Nederland
  • Kennis van standaard MS Office applicaties en staat open voor verschillende computersystemen
  • Je kunt je werk goed en zelfstandig organiseren en weet waar de prioriteiten liggen
  • Je bent stressbestendig en flexibel
  • Je hebt goede communicatie vaardigheden en relativeringsvermogen, bent klantgericht en hebt een collegiale instelling
  • Je bent een doorzetter die van puzzelen houdt

Meer informatie en solliciteren

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Maud Kooreman via telefoonnummer: 06-11334314 . Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Solliciteren