Welke impact heb jij?

Tijdens ons Young Professionals programma ontdek je op welke manier jij impact kunt hebben op onze organisatie.

Onze professionals zetten zich in voor een comfortabele, veilige en bereikbare wereld. Voor nu en in de toekomst. Dit doen zij met hoogwaardige technologieën, uitgebreide domeinkennis en vakmanschap. Zo dragen zij bij aan de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van spoorvervoer, weginfrastructuur en technische installaties en gebouwen. Dat is wat wij noemen een baan met impact.

Impact hebben kan op veel verschillende manieren. Door innovatieve oplossingen te bedenken bijvoorbeeld. Of door de samenwerking op te zoeken en buiten de gebaande paden te treden. Tijdens ons Young Professionals programma ontdek je op welke manier jij impact kunt hebben. Door jouw talenten en competenties verder te ontwikkelen. Op professioneel en persoonlijk vlak. Ook bouw je binnen no time een relevant netwerk op, waardoor je in staat bent buiten de grenzen van je eigen vakgebied, afdeling en functie te kijken. Vaardigheden waar je een loopbaan lang plezier van hebt.

Een uniek opleidingsprogramma

Het programma Strukton Young Professionals start elk jaar in september en loopt door tot de zomer in het daaropvolgende jaar. Gedurende deze 10 maanden volg je trainingen, seminars en lezingen van diverse gastsprekers over de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk aan:

  • Ontwikkelingen in de markt
  • Verandermanagement
  • Projectmanagement
  • Leiderschap
  • Technologische innovaties
  • Strategische managementthema’s

We werken hiervoor samen met de Hogeschool Utrecht en VIA Academie. De verbinding met Strukton en de dagelijkse praktijk staat echter centraal. Dat maakt dit programma zo uniek. Bij alles wat je leert, maak je de vertaalslag naar je eigen rol binnen Strukton. Daarbij is veel ruimte voor onderzoek en samenwerking. Zo werk je samen met collega-professionals van andere werkmaatschappijen binnen Strukton aan innovatieve en baanbrekende projectvoorstellen.

Voor professionals met verschillende achtergronden

Met dit programma willen we toptalent binnen Strukton stimuleren, ondersteunen en versterken. Mensen die hun kwaliteiten al een aantal jaar met ons delen en zich verder willen ontwikkelen. Zowel vakinhoudelijk, als op managementgebied. Technisch specialisten, bruggenbouwers, visionairs en kartrekkers. Professionals die onmisbaar zijn om Strukton vooruit te helpen en toekomstige uitdagingen aan te gaan.