Veilig en vitaal aan de slag

Bij Strukton vinden we het belangrijk dat iedereen in een veilige omgeving en op een gezonde manier zijn werk kan uitvoeren.

Daarom werken we bij Strukton met diverse vitaliteitsprogramma’s en met een gezamenlijk veiligheidsprogramma. Met de inzet van deze programma’s stimuleren we medewerkers op de thema’s veiligheid en gezondheid, zodat ze gezond met pensioen kunnen gaan.

We werken veilig of we werken niet

Strukton staat voor 24/7, 24Safe: altijd veilig werken, veilig verblijven en veilig reizen. Wij nemen de veiligheid van onze eigen medewerkers, die van partnerorganisaties, bezoekers en passanten uiterst serieus. Veilig en gezond werken maakt daarom integraal deel uit van het vakmanschap van onze mensen en diegenen met wie we samenwerken. Vanuit het programma 24Safe geven we onze medewerkers de juiste instructies om veilig te kunnen werken en maken we dit bespreekbaar. Weten wat we nog meer doen in ons veiligheidsprogramma? Lees meer.

Strukton staat voor 24/7, 24Safe: altijd veilig werken, veilig verblijven en veilig reizen.

Fit en vitaal

Om een gezonde levensstijl te stimuleren besteden we vanuit Strukton aandacht aan thema’s als gezonde voeding en beweging. Zo geven we in onze jaarlijkse gezondheidsmaand veel tips en trucs rondom deze thema’s. Start jij je dag bijvoorbeeld met een uitgebreid ontbijt? Of stap je zo de auto in? Allemaal vraagstukken die we in deze maand behandelen. Het allerleukste aan de gezondheidsmaand is misschien wel onze stappencompetitie. In teams gaan collega’s de strijd met elkaar aan om de meeste stappen en dus kilometers te zetten. De winnaar worden uiteraard beloond met iets vitaals. 

Naast gezonde voeding en beweging, begrijpen we ook dat een goede privé- en werkverdeling, en dus rust en ontspanning, een belangrijke bijdrage levert aan het welzijn van onze medewerkers. Ook dit thema wordt belicht tijdens de gezondheidsmaand. Vind je het bijvoorbeeld lastig om jouw werkzaamheden goed in te plannen zonder in de stress te schieten en iedere avond je laptop open te moeten klappen? Dan helpen we je daar graag bij met een training Timemanagement.