Werken met een eigen machinepark

Strukton Rail beschikt over een van de grootste en meest geavanceerde machineparken voor het spoor in Europa.

Strukton Rail bezit, verhuurt, vervoert en onderhoudt een van de grootste en meest geavanceerde machineparken van Europa. Dat klinkt als de normaalste zaak van de wereld, maar dat is het niet. Het is uniek, omdat we er niet alleen het spoornetwerk in Nederland mee onderhouden, onze machines zijn ook in Zweden, Denemarken, Duitsland, Italië en België te vinden. Dat vraagt om een goed georganiseerd logistiek geheel achter de schermen. Met materieel zoals vernieuwingstreinen om de dwarsliggers en spoorstaven te vervangen en portaalkranen of meterlange spoorsecties te plaatsen of te verwijderen. Strukton Rail heeft het allemaal in huis en is daarmee toonaangevend. Onze rijdende fabrieken gaan letterlijk en figuurlijk over grenzen heen. Strukton Rail biedt jou de mogelijkheid om je eigen grenzen te verkennen.

Alleen het beste telt voor ons, zowel in resultaat als in uitvoering. Met ons machinepark kunnen we elke uitdaging aan. Van de aanleg van een nieuw industrieel spoor, tot het herstellen van een kapotte bovenleiding op het drukste knooppunt van Nederland. Strukton Rail heeft bovendien een hightech treinwerkplaats in Zutphen. Hier wordt ons materieel onderhouden en getest zodat er veilig en betrouwbaar mee kan worden gewerkt. En jij hebt de kans om met dit materieel te werken, dus pak die kans!

Niet voor niets zeggen wij: ‘We are here to stay’. Zodra wij het hebben gemaakt, voorzien we onze klanten ook in het onderhoud, zodat we de machines én het spoor toekomstbestendig houden. We delen onze kennis met landen die nog niet zo ver zijn als wij in Nederland. Strukton Rail biedt de helpende hand door de benodigde machines te leveren en ondersteuning te bieden in het onderhoudsconcept. Zo maken wij de verbinding en zetten we alles weer op de rails. Ook over de grens.

 

Wil jij werken met machines?

Strukton Rail beschikt over een van de grootste en meest geavanceerde machineparken voor het spoor in Europa.