Werken in en voor Nederland

Met honderden kilometers spoor heeft ons land een van de drukst bezette spoornetwerken van Europa.

Werken in een onderhoudsgebied

Wil je werken aan verbetering en innovatie? Dan zit je goed bij het onderdeel Onderhoud van Strukton Rail. Het onderhouden van een van de drukst bezette spoornetwerken van Europa: dat is natuurlijk niet niks. Strukton Rail beheert en onderhoudt in Nederland verschillende onderhoudsgebieden, die noemen wij PGO-gebieden. PGO staat voor Prestatie Gericht Onderhoudscontract. Dit betekent dat wij van tevoren een prijs afspreken met de opdrachtgever, voor al het onderhoud in een bepaald gebied. En met al het onderhoud bedoelen we ook echt ál het onderhoud. Van dwarsliggers tot en met de wissels, de kabels, de leidingen en de seinen. En vergeet niet de voedingen naar de spoorsystemen, de groenvoorzieningen naast het spoor en de bovenleidingen. Of het nou ijskoud of bloedheet is, vroeg of laat: de harde werkers van Strukton Rail vind je aan het spoor. Dat zijn onze spoorhelden!

Wat dat voor jou betekent? Sowieso dat er inhoudelijk veel mogelijkheden zijn. Zo kun je dus monteur of uitvoerder zijn op bovengenoemde specialismen. Of wat dacht je van werkvoorbereider, contractsecretaris of infraverantwoordelijke? Omdat wij van tevoren een prijs afspreken met de opdrachtgever, moeten we al onze werkprocessen nauw op elkaar afstemmen. En dat maak jij, samen met onze andere vakmensen, mogelijk. Jij maakt morgen mogelijk. Voor jezelf, Strukton Rail én voor alle treinreizigers in Nederland.

Werken in projecten

Houd je van vernieuwing en afwisseling? Dan is het onderdeel Projecten van Strukton Rail de werkplek voor jou. Hier werk je samen met de beste vakmensen en ons eigen machinepark aan grote spoorprojecten. Welke projecten dat zijn? Bijvoorbeeld onze stoptrein die is ingezet bij de spoorvernieuwing van ruim 9 kilometer tussen Zevenaar-Didam-Wehl. Of bij Groningen Spoorzone. Bij onze projecten werken de échte bouwers.

Wat dat betekent? Dat je als spoorheld aan mooie projecten werkt. En dat je niet alleen aan de gaafste projecten werkt, maar ook aan jezelf. Want de projecten die we aan je toevertrouwen zijn complex en je collega’s zijn echte specialisten, waardoor je elke werkdag (of -nacht) weer een beetje beter wordt.

Word een spoorheld die miljoenen mensen op weg helpt én houdt

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?

Hier wil ik meer over weten

Pagina

Bovenleidingen en draagconstructies

Lees meer
Lees meer over Bovenleidingen en draagconstructies

Pagina

Kabels en Leidingen Strukton

Lees meer
Lees meer over Kabels en Leidingen Strukton

Pagina

Seinwezen en Voedingen Strukton Rail

Lees meer
Lees meer over Seinwezen en Voedingen Strukton Rail

Geïnteresseerd in rail?

Lees meer over werken bij Rail