Carrière op het juiste spoor

Werk je bij Strukton Rail, dan werk je aan vernieuwing, vakmanschap en veiligheid. En aan jezelf. Doe je mee?

We zijn een van de grootste spooraannemers ter wereld. Best gaaf, al zeggen we het zelf. Want kan je je voorstellen wat voor mogelijkheden dat voor onze collega’s met zich meebrengt? Met 1.800 collega’s in Nederland, en nog veel meer daarbuiten, werken we aan de tofste (inter)nationale projecten. Echte spoorhelden dus. En het wordt nóg gaver, want onze projecten hebben een behoorlijke impact op de maatschappij.

Werk je bij Strukton Rail, dan zorg jij er mede voor dat de treinen kunnen blijven rijden. Veilig én op tijd. Dat lijkt voor veel mensen vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Dagelijks doen onze vakmensen er alles aan om dit mogelijk te maken. Hoe? Nou, met:

Vakmanschap

Het liefst doen we zo veel mogelijk zelf binnen onze projecten en daar hebben we natuurlijk de beste mensen voor nodig. Daarom investeren wij veel in de ontwikkeling van vakmanschap van onze mensen. Certificering, opleiding en ontwikkeling: dagelijkse praktijk voor iedere collega. Wij geven jou de kansen, jij pakt ze met beide vakhanden aan.

Vernieuwing

Data-driven is de manier waarop we steeds meer werken. Weet je bijvoorbeeld dat wij al met 95% zekerheid storingen twee weken vooruit kunnen voorspellen? Ook zijn we in staat om steeds meer van het werk te robotiseren en zo onze collega’s fit en vitaal te houden tot aan het pensioen. Met innovaties maken we dus niet alleen het spoor, maar ook onze mensen toekomstbestendig.

Verantwoordelijkheid

Die verantwoordelijkheid, die pakken wij met z’n allen. Jij in je werk door jouw gevoel van eigenaarschap. Je krijgt de ruimte om, in overleg, zelf je werk(tijden) in te delen en de inhoud van je werk te bepalen. Zolang je maar op de rails blijft, kun je variatie brengen.

Veiligheid

Misschien wel het állerbelangrijkst. Alles is erop gericht dat iedereen veilig en gezond uit en thuis kan komen. Hoe wij werken aan veiligheid? Nou, bijvoorbeeld met onze Winterschool. Daar geven we aandacht aan alles wat met veiligheid en gezondheid te maken heeft, maar ook met vitaliteit. Of de toolboxmeetings waarin veiligheid en kritische situaties worden besproken. De cyclus ‘plan, do, check, act’ is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons werk.

Verbinding

Samen maken we het verschil. Samen met onze collega’s én samen met de klant. We maken verbinding en werken samen. We verbinden niet alleen plaatsen, maar ook collega’s en klanten. We opereren internationaal en zijn altijd lokaal aanwezig. De verbinding is sterk en het teamgevoel groot.

Een state-of-the-art machinepark

Als je denkt dat niet gaver kan, is daar ons eigen machinepark en die is behoorlijk uniek. Met alles in eigen beheer werken we voortdurend aan het verbeteren van ons spoor.

Nieuwsgierig geworden?

Zet jouw carrière op het juiste spoor