Jouw toekomst begint bij Strukton

Een succesvolle carrière start je met een leer-werkplek, stage of traineeship bij Strukton.

Een leer-werkplek, stage of traineeship bij Strukton is het ideale startpunt voor een succesvolle carrière in de rail- of infrastructuursector. Bij ons leer je van de beste vakmensen en werk je direct aan uitdagende projecten. Daarbij krijg je de kans verder te kijken dan je eigen werkplek, project of bedrijfsonderdeel. Wij geloven namelijk dat je je pas echt goed kunt ontwikkelen als je je niet laat beperken door grenzen en kaders. Behalve als het gaat om veiligheid. Want veiligheid nemen we heel serieus. Op dat gebied overschrijden we geen grenzen, maar stellen we ze. Zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen in een fijne en veilige werkomgeving.

De beste leerschool is de praktijk

Of je nu een bbl-, bol-, hbo- of wo-opleiding volgt, de beste leerschool is de praktijk. Leer alles over de energievoorziening van het spoor of maak calculaties voor complexe infraprojecten. De mogelijkheden zijn eindeloos. En kom je erachter dat dit toch niet bij je past? Dan zoeken we samen met jou naar iets waar je wel blij van wordt. Ook fijn: onze bedrijven zitten in heel Nederland, dus er is altijd wel een stageplaats of leer-werkplek bij jou in de buurt. En die vergoeding? Dat zit ook wel goed. Afhankelijk van je leertraject krijg je van ons een passende vergoeding of salaris.

Eindeloze doorgroeimogelijkheden

Niet alleen tijdens je opleiding, maar ook daarna blijven we graag in je investeren. Niet voor niets zijn veel van onze technisch specialisten, engineers en managers ooit bij ons begonnen als stagiair. Heb je bijvoorbeeld je mbo 4-diploma gehaald en wil je graag verder studeren? Doen! Wij zorgen ervoor dat je bij ons aan de slag kunt én ondertussen je diploma haalt. Ook zijn er diverse trainingen die je kunt volgen om vakinhoudelijk en persoonlijk te blijven groeien.

Wil je meer informatie over een stageplaats of leer-werktraject bij Strukton? Neem dan contact op met:

Miranda Doorgeest

Recruiter Strukton Rail


+31 (0)6 11 88 10 21

HRM Strukton Civiel

Recruitment


+31 (0)30 237 80 74

Alle vacatures

Bij Strukton ben je verzekerd van een goedbetaalde baan bij een betrouwbare werkgever met veel ontwikkelingsmogelijkheden.