Strukton Civiel als werkplek

Werken aan de toekomst van onze infrastructuur is het mooiste wat er is. Dat kun jij ook ervaren via een stage- of opleidingsplek bij Strukton Civiel.

Bouwen, iets maken, een waardevolle bijdrage leveren aan het dagelijks leven van mensen, wat ons betreft is dat het mooiste wat er is. Bij Strukton Civiel werken we aan de toekomst van onze infrastructuur. Hiervoor investeren we niet alleen in nieuwe technologieën, ook in enthousiaste vakmensen en nieuwsgierige professionals. Mensen zoals jij die wij graag een stage- of opleidingsplek aanbieden.

Erkend leerbedrijf

Strukton Civiel is een erkend leerbedrijf. Regelmatig hebben wij leer-werkplekken voor studenten die een mbo- of hbo-opleiding volgen op het gebied van Civiele Techniek. Via een van onze opleidingspartners, Civilion of SPG, werk je bij ons aan afwisselende en toonaangevende projecten bij jou in de regio. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren praktijkopleider. Je sluit in eerste instantie een overeenkomst met Civilion of SPG, maar wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Je krijgt de beschikking over alle materialen en middelen die je nodig hebt om jou opleiding tot een succes te maken. Van persoonlijke beschermingsmiddelen tot een prettige en vertrouwde werkomgeving. Zo zorgen we ervoor dat jij je zo goed mogelijk ontwikkelt. Volg je een bbl-traject? Dan ga je naast je werkdagen bij ons gemiddeld 1 dag in de week naar school.

Veelzijdige stages en traineeships

Ook als je een opleiding volgt aan een hogeschool of universiteit, of net afgestudeerd bent, kun je bij Strukton Civiel terecht voor de nodige praktijkervaring. Jouw leerdoelen en ambities staan hierbij voorop. Samen met jou en je manager geven we je stage, afstudeeropdracht of traineeship vorm. We zorgen ervoor dat jij het vak en de organisatie goed leert kennen en dat je ontdekt waar jouw talenten liggen. Je krijgt veel zelfstandigheid en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, terwijl je werkt aan complexe projecten, op uitdagende locaties. Met aandacht voor vakmanschap en veiligheid. Zo zorgen we ervoor dat er veilig gewerkt wordt en dat onze opdrachtgevers kunnen rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

Na je diploma
Zodra jij je diploma op zak hebt, ligt er een mooie toekomst voor je in het verschiet. Een toekomst met baangarantie en heel veel doorgroeimogelijkheden, want de markt van infrastructuur en civiele techniek is volop in beweging. En niet alleen bij Strukton Civiel zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook bij onze andere organisatieonderdelen kunnen we vakmensen zoals jij goed gebruiken. Dat is het voordeel van zo’n grote organisatie, er is altijd wel wat nieuws te ontdekken en leren.