Bekijk alle artikelen

Siebe, Kraanmachinist

Siebe is kraanmachinist bij Strukton Rail in België. “Tijdens de jobexpo op mijn secundaire school kwam ik voor het eerst in contact met Strukton Rail.”

De naam van het bedrijf was me niet onbekend, want mijn opa werkte heel zijn carrière als kraanmachinist bij Strukton. Hij vertelde graag over de fijne tijden die hij in zijn kraan beleefde op de spoorwerven.

Al snel behaalde ik de nodige attesten om een volwaardige spoorkraan te bedienen

Ik was ‘getriggerd’ door zijn verhalen en besloot mijn kans te wagen als arbeider in de afdeling ‘Signalisatie’. Ik werd er opgenomen in een vast team en leerde er al snel het klappen van de zweep van de ‘anciens’ in de ploeg. Heel snel mocht ik ook de minigraver besturen en behaalde ik de nodige attesten om een grote spoorkraan te bedienen.

“Ik werd opgenomen in een vast team en leerde er al snel het klappen van de zweep van de ‘anciens’ in de ploeg.”

 

Als jonge twintiger bestuur ik tegenwoordig in een enorme gele machine, een werkpaard van 18 ton dat van het grootste belang is voor de teams in het spoor. Het vraagt wel wat ‘fingerspitsengefuhl’ om dat machtige beest in bedwang te houden, maar dat maakt het juist zo interessant.

Op zoek naar een toffe job bij een bedrijf dat je alle kansen biedt?
Niet aarzelen, gewoon solliciteren bij Strukton Rail!

Neem contact op met Dieter

Dieter de Groote

Recruitment & Training Specialist


+32 496 27 14 19

Word jij onze collega?

Op zoek naar een toffe job bij een bedrijf dat je alle kansen biedt? Niet aarzelen, gewoon solliciteren bij Strukton Rail!

Bekijk alle vacatures bij Strukton Rail België

Strukton Job Alert

Schrijf je in voor de Strukton Jobalert en ontvang wekelijks nieuwe vacatures in je mailbox.

Ik schrijf me in